torsdag 25 februari 2010

K och P fyller år i år också


Nu j**lar skall det spelas


Mira ville start ett litet spelsällskap och till slut gjorde jag inbjudningar och skickade iväg dem. Längtar till den 17 mars då vi skall ha premiär.

Morsdagskort mommo



Mormor lär ju knappast titta in här så jag törs publicera det redan.

Nästan Peekaboocard


Melle hade med sig några digistämplar och jag föll för en av dem. Visste dock inte vad jag skulle göra med dem innan jag kom på att de kunde bli ett peekaboocard. Ville dock inte ha något i vägen som det egentligen skall vara utan det mönstrade pappret och det fina motivet fick vara i fokus.

Kerstin har fyllt år


Ytterligare ett stafflikort.

Till Mamma


Jag tror det här kortet är gjord på en skiss som låg i utmaningspåsen. Mamma börjar ett nytt jobb på måndag och jag skickade iväg lite lyckönskningar. Vi använde flitigt med pearlmaker i helgen och på det här kortet är swirlsen gjorda med pearlmaker.

Monochromatic Card

Utmaningen var att göra ett kort med bara en färg. Melle valde lila till mig. Man fick bryta av med vitt, brunt och svart.

Till J


Melle hade gjort en utmaningspåse till mig och jag gjorde en gåvopåse utifrån hennes mall. Dessutom var en av utmaningarna att "klä" en stämpel. Byxorna och den gröna delen av tröjan är alltså stämplade mönsterpapper.

Till E

lördag 20 februari 2010

Inbjudan till Melle

Skulle ha blivit ett vändagskort men jag var inte nöjd med en rosa fågel så den behövde lite mer torktid för att bli som jag ville, fick bli ett välkommen att pyssla i stället.

fredag 19 februari 2010

onsdag 17 februari 2010

Till Anna


Gjordes så fint för att tas med till Finland. Glömde så klart den i Sverige men la den i brevlådan idag så Anna borde få den snart.

måndag 15 februari 2010

Knappar



Till mamma



Till Ingrid



Dopkort




Som verkar ha försvunnit på vägen, tack posten.